Kontakt

Har du kommentarer til bloggen, vil du gerne være gæsteblogger eller er du bare nysgerrig på at vide mere om renovering, er du velkommen til at kontakte os:

Bygherreforeningen
Borgergade 111
DK-1300 København K

Alle kan sende indlæg til bloggen (se nedenfor). Blogindlæg, tekst samt foto, sendes til:

Kommunikationskonsulent
Freja Andersen
Mail: fra@bygherreforeningen.dk
Telefon: 93 10 44 22

Guidelines for blogindlæg til Renovering på Dagsordenen

Længde: Op til 2000 tegn, inkl. mellemrum. Det kan være længere, vær opmærksom på, at bloglæsere ikke er tålmodige læsere. Husk at skrive i jeg eller vi form, og gerne med lidt kant.

Bloggen er ikke en reklameplads
Skriv om emnet, ikke virksomheden eller organisationen, med mindre der er tale om en litterær, faglig reference ift. emnet.

Opsætning: Sendes i Word fil med tydelige markeringer af, hvor der er overskrifter, punktopstillinger eller links til andre sites.

Billeder: Medsend billede til indlægget. Husk!!! det skal være i en rimelig opløsning. Ved copyright husk at medsende navn på fotograf/bureau der skal krediteres. Ønsker til billedtekst skrives i bunden af dokumentet, klart markeret med ”billedtekst”.

Forfatterprofil: Ved hver blogpost er der tilknyttet en forfatterprofil, så læseren kan se, hvem der er afsender, og let finde kontaktinfo på vedkommende. Send derfor gerne:

  • Kort profiltekst med navn, titel, virksomhed/organisation, uddannelse og evt. andet relevant info.
  • Profilbillede (min. 1 MB/300 dpi)
  • Henvisning til de sociale medier, hvor vi finder dig eller virksomheden/organisationen.

Indhold: Indlægget skal tage afsæt i bygningsrenovering, og må gerne kunne referere til ét eller flere af følgende emner, der er særligt prioriteret af partnerskabet:  Energi- og klimapolitik, produktivitet, livskvalitet, kompetencer, samarbejde, kvalitet i proces og produkt, bæredygtighed og bygningsdrift.

Tags: Ønsker til ”tags” skrives i bunden af wordfil eller i mail – adskil tags med et komma.

Forbehold: Alle blogindlæg står for bloggerens egen regning og uden ansvar for Renovering på Dagsordenen. Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere i indlæg, der optages til udgivelse, efter forudgående aftale med forfatteren. Redigering vil typisk være relateret til formateringen. Redaktionen forbeholder sig ligeledes ret til at afvise blogindlæg, som falder uden for bloggens hovedemne og/eller format.